zondag 15 maart 2020

Coronavirus

Beste leerling, mama & papa,

Zoals jullie al vernomen hebben, zijn de lessen opgeschort. We mogen dus geen les meer geven. Gezien 5 weken heel lang is voor de kinderen, is er besloten om de leerlingen toch wat taken te geven. Wij (juf Sara & juf Kathleen) voorzien enkele leuke maar educatieve taken. Zo kan je je kind even aan het werk zetten en vergeet het de leerstof niet.
We sommen ze hieronder op:

 - Juf Kathleen & juf Sara hebben een leuke bundel met oefeningen en spelletjes gemaakt. Er wordt verwacht dat de mama of papa deze komt ophalen op woensdag 18 maart in de hoofdschool (soldatenstraat 19, in Sint-Agatha-Berchem). Het zijn oefeningen van de leerstof die we gezien hebben in de klas. Oefen dit nog, want na de vakantie gaan we hiermee verder.

 - Op Ketnet Karrewiet kan je elke dag naar het kinderjournaal kijken. Dit is heel interessant. Alles rond het coronavirus wordt hier op kinderformaat uitgelegd. https://www.ketnet.be/kijken/karrewiet

- Wij hebben op https://www.bingel.be/bingel/login/ heel wat leuke oefeningen gezet voor de leerlingen. Een leuk weetje op bingel... We dagen de leerlingen uit om zoveel mogelijk oefeningen te maken want hierdoor worden ze beloond op bingel met extra speeltijd 'spelletjes'.

- Op youtube vind je leuke filmpjes over robotlezen kern 7, splitsingen, ....
https://www.youtube.com/results?search_query=robotlezen+kern+7
https://www.youtube.com/results?search_query=bewegend+leren+kern+7
https://www.youtube.com/results?search_query=bewegend+leren+splitsen


- Als er vragen zijn, jullie kunnen ons contacteren via de klasfacebook 'Sara Kathleen'



Voor de rest wensen wij jullie een goede gezondheid toe!
Wij verwachten jullie blij en gezond terug op 20 april 2020.

Liefs
Afbeeldingsresultaat voor smiley kusJuf Kathleen & Juf Sara

Afbeeldingsresultaat voor loesje kus van de juf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten